Tuesday, 5 June 2012

::JJCM@Restoran China Muslim Mohd Adam Ali, Puchong::

semalam daddy ajak pegi makan kat Puchong
tetibe jer tekak dia nak mkn chinese food
ikotkan tekak me ni nk mkn kat tempat selalu kitorng pegi tu
kt Ramai Seafood, Bangi
tapi x dela ckp ngan dia..sekali sekala layan tekak dia lak.huhu

nama restoran ni Restoran China Muslim Mohd Adam Ali
kawan daddy yg suggest tempat ni. ramai cakap makanan dia sedap^_^

ni menu yg kitorang order

Cantonise Kuey Teuw



komen: sgt2 superb!....^_^
rayyan pon suke:D

yg daddy order ni me tak ingt lak nama dia..yg ni pon terbaekk.:)


budak kecik yang tak sabar nak mamam :D


deco kedai ni biase2 jer..tak de ape yg menarik :P




Alamat Kedai
74G, Jalan Puteri 5/1, Bandar Puteri, Puchong, Selangor, Malaysia
Tel: +603 80612955
Operation hours:
11.30am – 10.30pm (Monday – Saturday), Closed (Sunday)

3 comments:

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said...

kat puchong banyak cina..so kekadang takot nak masuk restoran kat situ..hehehe

Rose said...

nieyxzha: restoran ni dah disahkn halal oleh jakim.owner dia pon org islam :)

ni page fb dia: (Restoran Cina Muslim Mohd Adam Ali)..
utk pengetahuan lebih lanjut.:)

FzChoc said...

dah berapa kali ayu mkn kat sini nak sebut menu dia pon tergeliat lidah ni hehehehe.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink