Wednesday, 5 December 2012

Setelah sebulan bercuti


Akhirnya mummy kembali bekerja..huhuhu
Mummy amek cuti tanpa gaji selama sebulan. hari ni dah masuk hari ke 3 mummy keje. hurmm, dah lama cuti ni mood nak keje pun hilang. Alhamdulillah kesihatan mummy dah bertambah baik. takde lagi morning sickness. pening ckit2 tu biasela kan.

Selama sebulan mummy cuti, mummy bertapa di kampung. huhu. abg rayyan suke la sbb nenek dia suka melayan dia. syukur sangat my mom n MIL byk membantu dlm proses pemulihan ni. kalau ikutkan mmg stress sangat sebab dlm keadaan mummy yg morning sickness ni tak mampu nak jaga abg rayyan dgn baik. mane taknye alahan mummy sangat teruk. boleh dikatakan sepanjang masa pening+muntah. nak uruskan diri sendiri pun mmy tak mampu. mmg stress sgt masa tu. tapi alhamdulillah semua tu dah berlalu. mummy bersyukur sgt keadaan mummy dah bertambah baik. mmg risau sgt klu alahan berterusan. macammane lah mmy nak keje, nak jaga anak lagi.

Moga kesihatan mummy bertambah baik. Insyaallah ^_^

notakaki: banyak yg mummy nak cerita pasal abg rayyan yg semakin byk akal & byk ckp. nantilah biler mood betul2 mari.huhu. thanks jugak pada yg sudi menjenguk belog mummy ni:)

3 comments:

eija Ija said...

salam kenal..singgah dr blog CR...cantik blog ni..

nabila azmi said...

follow sini..comelnyeee ank..=)

SeputihSalju said...

teruk jgk alahan akak ek. alhamdulillah dah ok....berapa bln dah kak??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink