Wednesday, 31 October 2012

This is the right choice???


Assalamualaikum & selamat petang...

Mummy nak ambil sedikit masa untuk update blog sebelom lelapkan mata. Nak share dengan blogger2 semua ttg masalah yg membelenggu ni. Tension biler pk tp nak x nk kena pk jugak..sebenarnya mummy plan nak amek cuti tanpa gaji selama sebulan....sebab nak cuti kalah morning sickness yg makin teruk..plus demam lagi.makin tak berdaya:(

Cuti rehat lak dah x de, mummy pon dah x dibenarkan amek mc....kire mcm dah teruk la mummy ni kan..So itu jela jalan yg mummy nampak yg boleh selesai kan masalah mummy ni. 

Okeh dah tak boleh nak menaip lagi dah....kepala dah start pening.tekak dah loya.kompemla muntah jap lagi:(

P/s: Moga keputusan ku ini keputusan yg betul

5 comments:

::Nora Maney:: said...

Take care ros..jaga diri, kesihatan dan baby elok-elok..takpela da tak larat kan..elok jugak buat macam tuh..

aku je yang takde rezeki lagi =.='

mama aryan said...

semoga cepat sembuh ye

SeputihSalju said...

truk jugak morning sickness akak ye... kalau mcm tuh baik ct n rht2 kak.. bila dah ok akak start keje balik...


p/s : moga kak cpt sembuh dari morning sickness... Amin

Ann Ishak said...

pada pendapat saya, lebih baik mummy ambik unpaid leave saja if kesihatan memang tak mengizinkan dan mummy pun memang dah tak larat nak buat kerja sebab morningsickness tu. nak bekerja tapi tak dapat berikan 100% commitment memang payah jugak. dari membahayakan diri dan baby, lebih baiklah cuti berehat sampaikan keadaan diri dah stable semula untuk bekerja. ini hanyak pendapat saya saja ;)

Thempty Yanty said...

InsyAllah decision sis ni betul. Tuhan will always be with u. dari gi kerja sakit je and xleh nk fokus kerja kan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink