Friday, 19 October 2012

::Morning Sickness::


Assalamualaikum & Salam Jumaat...

Semalam mummy MC lagi.hukhuk...ape nak buat. klu dok opis pon bukan buat keje kan.So, mc jelah :P. Dalam 2 minggu ni dah 3x mummy amek MC..mujurla doctor baik hati nak bagi MC kan. nak harap CR mmg x dapatla. cuti pun dah x de.huhu..morning sickness kali ni mmg x sama dgn yg first pregnant dulu...kali ni just pening n loya jer tapi dia punye pening tu masyaAllah sangat2 sakit k. sampai nak bukak mata pun macam x sanggup jer. teruk kan.huhu

Mummy harap sangat morning sickness ni tak berpanjangan. tak larat kot nak hadap hari2. Yes, mummy tau nilah dugaan orang preggy kan.hanya mampu berdoa & bersabar. Eh, macam tak pernah pregnant je kan :P..Yela w/pon dah prnh preggy tapi of coz tak sama dia punye feel..:)

Di saat ini, sangat2 memerlukan benda alah ni :P


P/s: Pray for me ye kawan2. moga cepat baik dari mabuk pegnen nih.hehe

8 comments:

::Nora Maney:: said...

sabar ye rose..harap ko kuat..dugaan orang mengandung..banyakkan rehat okeh..suruh cik abang yang tolong masak..buat keje umah..hehehe..

time ni la nak buli die :P

Nazayiena said...

Semoga cepat sembuh dr morning sickness tu.

FaFa EhA said...

take care akak. sabar ye :) be strong !

SeputihSalju said...

sy doakan kak moga cepat baik... Amin... bestnya tgk kawan2 pregnant...hehhe

Rose said...

Nazayiena: thanks:)

Rose said...

eha: thanks dear:)

Rose said...

Seputih Salju: amin.thanks ye:)

Rose said...

maney: thanks dear...tula, hrp2 laki aku memahamila keadaan bini dia nih.huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink