Tuesday, 5 February 2013

Hero lagi^_^


Tak sangka mummy akn dpt tau jantina baby secepat ni. Sebenarnya pegi scan sbb nk tgk uri still kt bwh atau dh kembali normal. masa doc scan tetibe doc ckp "eh2, doc nmpk sesuatu la (sambil senyum tgk muke mmy)..doc tny lg, "awk nmpk x ape yg sy nmpk?...mummy pun senyum jer. "see, nmpk x pistol tu? Hehehe...ok kompemla baby boy :)....

Walaupun mmy mengharap baby girl tp mmy still bersyukur n hepi sgt2..ape yg penting baby sihat dan selamat..alhamdulillah. Moga mmy n baby sentiasa sihat dan dipermudahkan proses bersalin nti.amin...

Kedudukan placenta pun dah beralih ke tepi, alhamdulillah lega jugakla. moga uri tu kembali normal. risau jugakla mmy sbb baby first dulu x de masalah uri.

Masa pegi scan tu, abg rayyan pun ikut masuk bilik doc. tapi dia blh buat x tau je bler doc suh tgk adik dia kt screen scanner tu. dia lebih suke main alat penimbang yg ade dlm bilik tu.sabo jelaaaa....huhu.

gambar montot baby, klu perasan kt tgh2 tu 'bird' baby :)


Officially 5month1week ^_^

7 comments:

@e_da said...

tahniah,.. takpe hero2 leh jaga mummy nanti... kalau anak lelaki mmg senang detect.. kalau girl asik tak nampak je sbb rata kat tut... heheh

Rose said...

thanks dear..tula klu boy cpt je nmpk bird dia.huhu

Munnafendy said...

ehh cptnya dh tahu jantina! huhu

SeputihSalju said...

dah tau jntina ye... xpa kak, nnti ada la rayyan kawan..hihi. jnji akak berdua selamat + sihat..

Rose said...

Munnafendy: tula...baby nk bg mmy dia cpt2 nmpk.nti senang nk bt persiapan.heheh

Rose said...

SeputihSalju..haah dh tau.amin.thanks dear:)

FaFa EhA said...

hehehehe yay! rayyan akan dpt geng la nnt :P tak sabar nak tgk baby :) take care akak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink