Monday, 4 February 2013

Pertama kali bawak abg rayyan ke panggung ^_^


Setelah hampir 3 tahun x tengok wayang...mak aihh lama gler kot.huhu. last tengok masa baru dapat status isteri orang ^_^. nak wat camner kan, pas2 kawen jer terus dapat berita yg mummy pregnant, alhamdulillah :)....biasela pas bersalin mmg x mungkinla nak p tgk wayang tu. lgpun kitorng ni bknnye kaki wayang.huhu

Dah ade anak kecik ni mmg susahla nk bwk masuk panggung kan. bukan ape, kite risau la dia nangis ke, berlari2 bagai. dah menganggu orang kan. so sekarang abg rayyan pun dah besar. sajela try bwk dia tgk wayang sabtu lepas dkt alamanda. amek tiket kul 930 malam. tgk cite THE IMPOSIBBLE. jenis mummy ni pulak klu tgk wayang x nk tgk cite melayu. mmy pun x tau kenapa. bukan x nk support cite melayu tapi x taulah, mmg x minat tgk cite melayu kt panggung. huhu. mmy lebih suka tgk cite yg ade aksi2 ( bukan aksi 18 sx ye ). cite lawan2 lah senang cite. haha...tak pun cite pasal bencana alam mcm THE IMPOSSIBLE. Barulah x bosan duk dlm panggung tu kan...kanak2 bawah umur pun blh tgk :)

So far so good, masa mula2 masuk panggung tu abg rayyan mcm pelik gakla sbb gelap gelita kan. pastu ade skrin besar lak kt dpn dia. lagi pulak bler wayang dah start. dia punya sound sistem tu paham2 jela kuat mane kan. tapi nasib baik la abg rayyan cool jer..mmg cool la klu cite baru start dia pun start tdo! hahaha.

So, mummy n daddy pun layanla cite tu sampai habis dgn tenangnya seolah2 tak bawak anak :P



sementara nak tggu wayang start, dinner dulu kt KR ^_^

P/s : dua hari berturut2 pegi alamanda. besoknye pegi shopping barang dapur lak :)

3 comments:

SeputihSalju said...

btl tu, dah ada ank sush sikit bawak masuk pnggung.. takut tak selesa.. best ke citer the impossible tu?

Rose said...

SeputihSalju: bolehla..cite ala2 tsunami.byk tgk darah jer.x bape sesuai utk bdk2.nsib baik rayyan tdo.huhu

FaFa EhA said...

hahaha. rayyan, nnt kite g tgk wayang sme2 k? haha :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink