Sunday, 25 August 2013

Majlis Hari Jadi Abang Rayyan^_^

Assalamualaikum....

Sekarang ni nak update blog mesti buat lepas anak2 dah tdo. Baru aman rasenyer nak menaip. Waktu malam adalah yg terbaek.betul tak? Hehe....amboi mentang2 la tgh cuti bersalin kan.bolehla nak berjaga tgh malam update blog.klu dah koje besok kompemla tdo awai kan. Lgi2 ade baby. Kang bangun nak menyusu lak..hurm takpelah pandai2 la curik masa kan :P

Okeh nak story pasal besday abang rayyan. Mommy buat semalam kat rumah. Alhamdulillah majlis berjalan dengan lancar. Thanks kepada semua sedare mara n kawan2 yg datang bg hadiah n duet raya :)

Menu utama utk majlis tu mommy hidangkan soto, sate dan rendang..soto n rendang mommy masak sendiri..risau jgk nk bg org makan.takut tak sedap.heheh.almaklumlah bukan teror masak pun.huhu...soto tu kali ke2 mommy masak..sebenarnya risau jugak tak sempat nak masak kan dengan ade baby lagi. Tapi syukur sgt2 baby firas tak buat hal. Baik je dia...:)

Jom layan gambar sepanjang majlis :)





















2 comments:

FaFa EhA said...

dah bsar dah rayyan :) tapi tetap comel. hihi

Mimi Azirah said...

Simple dan nice...jnji ank suke kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink