Tuesday, 25 October 2011

::Dah jarang jumpe papa::

Sejak papa berbisnes ni, masa utk bersama keluarga dah terbatas. tapi x derla sampai x jumpe langsung kann..kesian jugak kt rayyan.dpt jumpe papa wktu papa blik keje jer tu pon sekejap..papa rehat dlm setengah jam, mndi n solat...dlm kol 630ptg papa dah bkak kedai. malam dlm kol 12 baru papa naik. nsib baikla gerai burger papa dkt ngan umh. papa balik rayyan pon dah tdo.jmpe pg bsokla pulak sebelum g umh pengasuh..huhu.
Mama pon sama la mcm rayyan, dah jrg jumpe papa. bler papa balik, ngan mama2 sekali dah tdo.hehe. x lrt lak mama nk tggu papa smpi kol 12.sori ye papa, mama dah tdo dlu.^_^
nsib baik weekend papa x bkak kedai..papa ckp weekend nak spent masa tuk mama n rayyan^_^
 x perlah nak wat cmner, mama n rayyan kena la berkorban jugak kan. mama kena support papa, klu x nti papa x semangat nak meniaga.lgpon papa buat utk kami jugak^_^
x sbr nk tggu hujung bulan, nk tgk bisnes papa untung banyak x???...papa ckp klu untung byk duit tu papa nk saving separuh, n balance tu nk blnjer mama n rayyan something^_^
Oleh sbb papa baru jer start niaga 2minggu kena la tggu 2mggu lg baru smpi sebulan.huhu


cian ank mama...main sorang2 jer.mama g dapur die pon cbukla nak mengacau.huhu

1 comments:

mamaNoriz said...

tu yg ada pepatah, sayang bini tinggal-tinggal kan..
huhu, sedih sket tapi tahan la ye yanggg...

utk masa depan family gak ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink