Tuesday, 4 October 2011

~stall burger dah sampai~

kan ritu mama ade story pasal papa nak buat part time jual burger. alhamdulillah stall burger baru sampai semalam.mahal juge stall burger ni ehh.papa nak bkak waktu malam.mama mmg suke sgtla papa nak buat bisnes ni.selain dari menambah pendapatan(tuk mama shopping2^_^), tempat papa nak meniaga ni pun dekat ngan umh.klu mama nak tlg pun blh.hehe..tapi wat mase ni x lehla kot sbb rayyan kecik lg..insyaallah klu bisnes papa dapat sambutan n bertahan lama blhla mama tlg2 kan.mase tu rayyan pon dah besar ckit.huhu(tapi kalau rayyan dpt adik lambatla mama blh tlg papa.hihihiii)

Insyaallah papa start niaga mggu depan.sape2 nak beli burger blh dtg ke presint 9, putrajaya.waaahhh sempat lg promote.^_^

inilah rupe stall burger tu^_^






4 comments:

mamaNoriz said...

wah, bisness ek?

sya suke beger tpi klu kite dekat mesti tiap2 mlm sya beli...

Zie said...

Wahh business masyuk nihh

BabyRayyan said...

mamaNoriz: bru nk berjinak2 dgn bisnes.hehe..

BabyRayyan said...

Zie: mudah mudahan.amin:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink