Tuesday, 17 April 2012

Ade tak petua nak hilangkan air liur budak meleleh???

jom sharing2 info yang korang tau
pasal topik ni
me post sebab rayyan mengalami situasi nih
masa baby lagi air liur dia meleleh
maybe perkara ni normal
tapi risau gakla kan
coz dah hampir 2 tahun still macam tu:p

air liur rayyan taklah meleleh 24 hours
kekadang tu ok tak keluar sangat
tapi ada kalanya kerap lak dia meleleh
sampai basah la baju dia..huhu

adakah sebab me mengidam ape2 tapi x dpt?
atau gg rayyan tak abis tumbuh lagi?
atau benda ni normal?


see.....sampai basah baju dia..huhu




4 comments:

CikPuanHaLia said...

Hi..salam ziarah balas :)
Hurmm..nk bg tips pn xblh sbb xde pengalaman lagi. Tp rasanya bila dia besar sikit akan stop..insyaallah.

Rose said...

Hi thanks......
Hopefully mcm tula:)

mimie.. said...

anak buah mimi dah 3thn lebih pun airliur still meleleh lagi kak..
dah besar nanti dia akan stop sendiri tu..tunggu dia dah pandai kawal nanti ^_^

Rose said...

yeke...hurm hrp2 dia blh stop sendiri nti..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink