Friday, 13 April 2012

mencari hadiah untuk cousin rayyan^_^

cerita 2 mggu sudah baru nak hapdate...eheee
lately ni bz jer manjang
hari ni baru masuk opis
fuhh, puas dapat balik kg!

okeyla sambung cerita k..
lepas settle appointmnt dgn doc gg
husbnd ajk cari hadiah utk ank adik dia aka sepupu rayyanla
dah genap setahun so nak buat besday party la kan
kebetulan dah ade kat bangi me ajkla husbnd pegi kedai baby Manjaku
tatau nak bagi ape, last2 husbnd ajak pegi kat tngkt ats
agak2 korng ape yg husbnd me nak beli eh??? cer teka..cer teka..
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~

hah nilah diaaaa

tatau ape namenye ni
benda ni ade stereng n roda 4


husbnd nak belikn jugak utk ank bujang dia
x sampai hati katanya....


tengokla tuu...bersungguh suh anaknya try..huhu



rayyan mcm x berkenan dgn beskal ni,
mata tu ralit je pandang beskal lain


haaa tgkla tu...
rayyan cbuk pilih yg berkenan dihati


mami...nak yang ni!!!


kesudahannya
tak beli pon utk rayyan
mmg saje me x nk belikan
main kejap jer...pastu nak benda lain lak
pokai la mcm tu..huhu
tp husbnd leh ckp x pe nti dia pegi beli sendiri :p
sabo jelaaaa...





2 comments:

mama irfan said...

basikal biru di atas mmg sama cam beskal irfan.... irfan cukup suka beskal tuh.... smpi nak g bayar pon nangis2 sbb nak main...

Rose said...

tu ar...same la rayyan pon nangis2 nk kn beskal tu..cian lak nengoknyer tapi yg kt umh tu pon x termain...huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink