Tuesday, 15 May 2012

dOne!

baru balik dari klinik gg. settle cabut gg 2btg.lagi 2 btg buat mggu dpn lak.^_^
tajuk entry mcm dah siap psng jer braces tuh..kihkihkih
weii cabut gg yg tak sakit seumpama tak sakit tapi cari penyakit okeh.huhu
hai la braces punye pasal kan. x pasal2 gg ku rongak.:D
dah tak sbr nk psng braces ni tp kena la settle bab2 mencabut gg dulu.

doc sarankn me cbut gg bongsu supaya x kacau mase psng braces nti.
costly utk cbut gg bongsu rm400-500 sbb memerlukn operation.
mak ai tak mahal lak kann..
tapi memandngkn gg bongsu tu dah berlubng
me decide nak cbut jer...
hurm lmbt lgla nak psng bracesnyerr..huhu

Me nak berangan jap yer. jom tengok kaler braces yg cntik n ofcoz cute!. hahah

pic:google

gambar kat ats ni adalah braces seramik. klu pakai ni mmg org tak perasan la yg kite pakai braces. cool kann^_^.......tapi cost dia lebih mahal berbanding yg metal (mcm gmbr kt bwh)

pic:google

tapi kan klu pakai yg kaler2 mcm ni pun cool gak kann. ofcoz me pilih kaler pink.muahhahaa
"Hey look at girl. she's wearing steel but cute!"...hahahaaaa perasan okeh ^_^


sebenarnye kite blh pilih kaler ape yg kite nak. pilih sampai muntah okeh.haha


notakaki:semoga tabah melalui hari2 mendatang dengan gg yg rongak.cptla psng braces :D

4 comments:

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ said...

comel kalo pakai pink braces! :)

dapurCikWan said...

pink. i like ;)

Liza Razak said...

comel nyer pink braces tu !!

Rose said...

mmg comel kan :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink