Thursday, 24 May 2012

::RiNdu sAAt ini::

tetibe terjumpe pic mase preggy dulu. sgt memorable okeh. ingat lagi waktu doc bgtau yg me pregnant. Ya Allah hanya Dia yang tau ape perasaan me waktu tu. perasaan yg tak blh diungkap dgn kata2. husbnd pon mcm tak caye yg dia akn menjadi seorang ayah secepat itu.hehe. Alhamdulillah bersyukur dgn rezeki yg Dia bagi pada kami.^_^

Biler dah dapat title 'mom to be', ofcozla perasaan excited tu membuak2. hari2 bkak internet google pasal baby. majalah pa&ma dah jadi majalah fav me.hehe...padahal lambat lagi kowt nk bersalin masa tu.:P

Lagi pulak bler dah masuk 6 bulan mcm tu. ha cbukla ajak husbnd ke sana ke mari shopping barang baby. mase me pregnant dlu me mmg kuat berjalan. tak reti penat kowt. dgn bawak perut tu ke hulu ke hilir.hehe..klu blh segala keperluan baby tu complete, tak mau ade yg kurang....hurm, begitulah punye excited kan..:D

Alamakk....tetibe jer rase nak pregnant balik! hihihi.....amin.mudah mudahan :D

Sebenarnya me & husbnd dah get ready kowt nak bagi rayyan adik^_^......tapi kekadang terpk biarlah rayyan bsr ckit kowt, dia lak tgh lasak skrg ni. hai la mmg pening mummy dia...huhu...
tapi tak tau la kenape skrg ni bler nampak baby jer, perasaan NAK tu mkin menjadi2 lak..hehe. kebetulan kedua2 my sis dah ade baby baru. me jer yg tak de lagi...tercabar gak! hahaha....:P


alolo tomeinyer perut tu..hehe @_@




 

3 comments:

FaFa EhA said...

hehehe. waa seronoknyer bace pengalaman akak nih.
haa hope rayyan cepat2 dpt adeq :)
rayyan comel, mesty adeq dye nanty ponn comel2 :P

Rose said...

tq dear...amin:)

mimie.. said...

wahh...ni yg excited nak buat baby lagi nih haha

memang comeii lah perut itew!! ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink