Tuesday, 8 May 2012

Terpaksa Melepaskan.....:(

Selamat pagi semua.

Hari ni mood tak berape nk cntik..huhu
Ceritanya.....kami trpkse melepaskn bisnes yg kami dah buat almost 6 month
Hurmm sgt2 sedih tau..:(
Inilah bisnes part time incik somi.huhu
Bisnes ni mmg sgt2 membntu dr segi kewangan
Seronok rase biler dpt duit hari2 kan
Tula syoknyer berbisnes ni kan:)
Tapi tula disebabkn incik somi memerlukn komitmen yg lebih pd keje tetap dia
Trpksela kami buat keputusan yg sgt brt ni...:(

Tp x pelah mungkin ini jln yg trbaik utk kami
Semoga ade peluang yg lebih baik slps ni.:)
Ahh lps ni rindula nk mkn burger hasil air tangan husbnd..hihi

Insyallh klu x de aral melintang bisnes ni akn diteruskn
Oleh seorang sahabat kami
Semoga dia dpt meneruskn bisnes ini dgn baik
W/pun untung x sebanyak mane
Tapi bg kami sgt2 bersyukur dgn rezeki yg Allah bagi..

9 comments:

@ deqla manjew said...

insyaAllah akn ada rezeki yg lain menanti...amin..

mama rifQy said...

wah..semoga makin maju ye..alhamdulillah..


and..tekejut sbb blog kite same !! Peace..tp ur header lagi lawa than me!!ehhehehehehe

::Nora Maney:: said...

la yeke..tak dapat rasa burger iman da...

mimie.. said...

jangan risau...stall berger ni akn dijaga macam nyawa dia sendri..^_^

Rose said...

deqla: amin.thanks dear:)

Rose said...

mama rifQy: amin..
tq dear..ala header tempah ngan org.hihi

Rose said...

maney: haah...tula psl.huhu

Rose said...

mimie: okeh dear:)

mama irfan said...

insyaAllah... ada rezeki kat tempat lain...amin...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink