Wednesday, 8 February 2012

balik kg onyang rayyan :)

cuti baru ni kami balik kg atok aka onyang rayyan kat Sabak Bernam, Selangor
act husbnd mama demam. teruk gakla sbb x boleh bangun n sakit2 sendi bagai. tapi dia still jugak berkeras nak blik kg sbb family dia semua ada kat sana. so terpaksela mama ikut blik jgk..sabar jela kan
klu korang nak tau kg mama n papa ni sebelah menyebelah jer. baik kt kg parents mahupun kt kg atok....hehe. mmg kebetulan sgt. itulah yg dinamakan jodoh kan..:p

senang story, kitorang ni ade dua kg la.....
senang ckit klu nk blik kg tu leh singgah dua2 tempat..hihi
tapi kan tak best jugak, klu balik mesti bergaduh nak tdo mane???.....eeeee geram jer :(
husbnd mama tu mesti nak tdo umah parent @ atok dia...
( alamak dah tergumpat husbnd sendiri.sori ye papa )
nasibla mama ni ikut perintah jerr ( tapi dalam hati tuhan jer yg tau...hahahaa )
sudahnya sbb mls nk gaduh, penat okeh gaduh2 ni..:p
kitorang pon menginap kat umah atok papa. seperti biasa la kan :(

family papa ni ramai ahlinya. biler balik kg atok pun mmg meriah sgt. mcm2 xtvt diorng buat. biasenya xtvt wajib buat BBQ la. pastu g mandi air terjun, etc.....
klu family mama lak ahlinya x ramai, kt kg atok pun x ramai. huhu

 
okla malas dah nak bebel.
jom layan pic2 yg sempat di snap. gambar x banyak sbb malas nak amek..ahakss


aiyakk...jerawat dgn meriahnya menepek di muka ku :(


ni muke org demam...kitorng gilir2 bwk kete. ye ke dmam ni, cam tak jerr :D


BBQ time


bako jgn x bako.....


breakfast kt kdai mkn kakak papa 




otw balik putrjya, singgah beli buah dulu :)
papa snap dr dlm kete, so gmbr x clear...huhu


p/s : klu korang g jenjalan kt area sabak bernam sana jgn lupe singgah gerai2 buah kt tepi2 jln ni tau..jagung dia mmg manis la...murah lak tu. mangga n jambu dia pon terbaekk :p

2 comments:

mimie.. said...

memang best buah² kat tepi2 jalan tu..tp kena tengok betul2 sebab kadang2 ada kedai yg buah dah lama dia simpan pun dia jual jugak..mimi penah terkena uhuhu

::misz maney:: said...

cantik blog ko rose :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink