Thursday, 2 February 2012

blog lintang pukang....ape dah jadi???

uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.......nak nangis je macam...:(
hari ni bukak blog macam something wrong somewhere jer. kenapa kat sidebar kosong tak de pape kecuali abaout mama n nuffnang. yg lain tu knp x der?????......konpius la mama. dahla mama tak pandai bab2 ni. ade sape2 leh tlg tak..mama check kat design ade jer benda2 alah tu kat sidebar.......bler view blog terus x der semua tu....

tau la dah 2 hari mama tak update blog. tolong jangan merajuk okeh :(


5 comments:

mimie.. said...

ada jer mimi tgk tu..mana ade ilang..line tenet akk porblem kott..

MamaRayyan said...

yeke...hehe. yela kot.kat komp. akk mmg x der..

FaFa EhA said...

heee. ader la akak :P
cam sy punyer kan, kt lappy sy tak kuar lagu kt blog ni.
tapi bile orang laen bukak, ade je :(

shahdiana said...

ada je haa...jangan riso okay....

Ummi Iman said...

ok je..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink