Friday, 30 September 2011

berjinak2 dgn bisnes

As salam....selamat pagi semuaaa^_^

Hari ni mama nak share ngan korang pasal bisnes...mama & papa bercadang nak bukak bisnes burger kat putrajaya ni. kebetulan papa mmg ade experience jual burger nih...dulu masa zaman bujang papa pernah keje dgn burger otai. alaa burger francais yg pemes tu.huhu...biasela pas abis spm, cbukla nk cari keje kann...tapi papa keje x lama sbb dapat keje gomen.alhamdulillah^_^

skang ni papa cadang nak bkak gerai burger sendiri. dapat gak duit2 tepi tuk cover mane2 yg x cukup kann^_^......almaklumla dok putrjya ni kos hidup tinggi. kekadang kehendak melebihi keperluan. bler dah jd mcm tu haruslah duit poket x cukup...huhu. mama akan sokong papa 100%.untung nanti lehla belanje mama..heheheeee....hah tu la die org pompuan kann..klu bab shopping ni serah jerr^_^

Mama doakan papa akan success dgn bisnes baru ni..mama akan sentiasa berada di belakang papa. semoga Allah permudahkan urusan kite n dimurahkan rezeki^_^


3 comments:

mimie.. said...

wahh..husband mimi pun cadang nak bukak kedai beger gak kat putrajaya ni k.ros..tp dia was2 sebab tak nmpak 1 pun kedai beger kt sini huhu..
k.r0s..nak jadi bisnes partner boleeee??hikhik

Syam Soffi said...

burger special satuuuuu!!!!! boh mayonis lebey yer...... boleh deliberiii tak??? antor kt precint 15.. hehehe... semoga sukses papa iman ngn mama rossssssse!!!!!

BabyRayyan said...

syam: hehe tq..x per special tuk mak buyung ak sendiri hntrkn nti...ceewaaahh^_^..insyallh klu bisnes dpt sambutan.doa2kanla yer.huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink