Sunday, 18 September 2011

Wanita2u 2nd Giveaway

~Sticky Post sehingga 17 Sept 201..Scroll ke bawah utk entry terbaru~

Nak join klik banner di bawah


Hadiah yang ditawarkan sgt menarik. teringin nak mencubanya...Jom ramai2 join Giveaway dari Wanita2u ni:)

Ramai cakap macam nak makan je perfume ni sbb baunya yang fruity, floody & floral. Mmg sedap sangat baunya & yang penting tahan lama. :) Dari jauh dah dapat bau perfume ni walaupun hanya spray sedikit sahaja. Wahhh, mesti tak sabar nak grab hadiah ni kan? :D 


<JOM TENGOK PESANAN PENAJA>

Apa yang anda perlu/boleh buat simple sahaja iaitu: 
  1. Blogger 
  • Jadi follower blog Wanita2u. Skip jika anda sudah jadi follower.
  • Buat simple post mengenai giveaway ini dengan kata-kata anda sendiri. Anda boleh menambah atau menggunakan banner di atas dan salin syarat-syaratnya.
  • Anda perlu letakkan url post ini ke dalam blog post anda.
  • Buat sticky post mengenai giveaway ini sehingga 17 September 2011.
     2.  Facebook
  • Like page Wanita2uSkip jika anda sudah like.
  • Like post ini (seperti gambar di sebelah).
  • Share ke wall Facebook anda mengenai giveaway ini & tag Wanita2u. 
     3.Twitter
  • Follow kakfash on twitter. Skip jika anda sudah follow.
  • Retweet post ini (seperti gambar di sebelah) dengan klik tweet button di bawah dengan menyebut "RT @kakfash". 
Senang bukan? :) Harap-harap ada lah yang sudi join. 

Setiap penyertaan berikan detail tersebut di ruangan komen di bawah : 
  • Follower ID & blog post url link
  • Facebook nickname
  • Twitter username
Pesanan ringkas : Hanya penyertaan lengkap (mengikut syarat yang ditetapkan) akan diterima. 
Giveaway ini akan berlangsung mulai hari ini 3/9/2011 hingga 17/9/2011. Semoga berjaya & Selamat menyambut Hari Raya Aidilfitri.

2 comments:

cik Dil said...

mama, hadiah Ga ari tu, ambil dekat blog dil yer

Wanita2u said...

tq dear for joining this GA:)

for fb method, rosma kena like page Wanita2u then share entry GA ni di wall rosma & tag wanita2u.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink