Thursday, 4 August 2011

Bila anak ikot g opis....

Pagi td mama bawak rayyan g opis sbb nak kejar punch card punyer pasal....huhu.besenyer pagi2 mama hntr rayyan g umh pengasuh dulu then bru mama msuk opis...tapi ari ni mama terlewat ckit.klu hntr rayyan dlu kompem2 la lambat...klu blh mama mlsla nak msuk opis lmbt sbb 2-3 bulan ni punch card mama asyik merah jerr.....hihi kantoi la pulak..karang x psl2 dpt surat layang.huhu........so, nak x nak trpksela bwk rayyan skali g opis..DAN INILAH HASILNYA..................
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
nasibla jumpe stokin rayyan mase baby kt dlm beg(x taula sejak bler stokin tu ada dlm beg..hihi)..kat dlm opis mama ni sejuk sangat..cian lak kt rayyan.huhu



Meja mama dah tunggang terbalik....huhuhu

1 comments:

MaMa_AdHa said...

anak sulung saya hari tue pun rambut nipis macam ni lepas cukur masa kecik. Pastu botakkan kali kedua alhamdulillah naik lebat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink