Wednesday, 3 August 2011

JOM join BabyContest dan menangi hadiah Shaklee Performance Drink & AVENT !!!


Jom join.klik banner dibawah


Muhammad Aqil Rayyan bin Sulaiman
Umur: 11 bulan

Butiran penyertaan Contest adalah seperti berikut :

1) Contest berlangsung selama sebulan iaitu dari 28 Jun - 10 Ogos 2011
2) Contest ini tiada kena mengena dengan mana-mana tawaran Shaklee (M) dan Avent .Sebarang penolakan tidak menjadi tanggungjawab kami.

3) Syarat penyertaan :Link
a) Peserta perlu menghantar 1 gambar menarik anak-anak yang berumur 0-5 tahun.
b) Peserta perlu menjadi follower blog eLaila <http://elaila.blogspot.com/> , tinggalkan komen di entry ini dengan menyatakan follower ke berapa.
c) Peserta LIKE page UKbabystuffs <http://www.facebook.com/UKbabystuffs>
d) Peserta diminta meletakkan status " Jom join BabyContest dan menangi hadiah Shaklee Performance Drink & AVENT" >> Status ini tidak boleh di delete selama seminggu.
e) Setelah melakukan step b,c,d peserta diminta menghantar butiran seperti gambar, nama anak, umur anak, nama ibu, alamat, nombor telefon, ID facebook ke emailukbabystuffs11@gmail.com dan el_lail@yahoo.com
f) Terbuka kepada warganegara Malaysia, Brunei dan Singapura.
4) Pemenang
a) Dua [2] orang pemenang akan dipilih oleh para juri. Pemenang pertama akan mendapat Avent Toddler Cup manakala pemenang kedua akan mendapat Shaklee Performance Drink.
b) Pemenang akan diumumkan pada 12 Ogos 2011
c) Keputusan juri adalah muktamad.
d) Kos penghantaran di dalam Malaysia adalah percuma. Pemenang yang inginkan hadiahnya dihantar melalui pos diluar Malaysia, perlu menanggung kos penghantarannya sendiri.
e) Pemenang yang gagal menuntut hadiah dalam jangka masa yang ditetapkan akan dikira tidak berminat terhadap hadiah berkenaan selepas tarikh yang dimaklumkan kelak [satu bulan selepas keputusan diumumkan]

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink