Tuesday, 23 August 2011

Ketupat & Lemang...

Waaa tjuk entry x hengatt....semakin x keruan dibuatnya. cptla ari jmaat!! mama dah x sbr nak blik kg nih..mood raye dah dtg...:))..x sbr nak tlg my mom anyam ketupat n bakor lemang..huhu. w/pon family kami ade org baru aka my new stepfather..kami adik beradik tumpang gembira. Ayh mama dah lm meninggal. masa mama kecik lg..mmg agk sukar utk terima ahli baru dlm keluarga kami tp memikirkan my mom dah lama keseorangan..kami cube terima dgn hati terbuka. Alhmdulillh ayh tiri mama ni baik sangat. masa mule2 dulu tu agk stress jgk tp lama2 ok..tahun ni tahun ke 2 kami beraye bersama ayh tiri. mmg x sangka die layan kami mcm ank2 die sndiri....tahun ni merase jgkla bakor lemang dgn ayh w/pun bukan ayh kandung. terubat rase rndu pd arwah abah( Al fatihah buat abah tersayang)...

Family mama makan ketupat nsik n lemang, mmg wajib buat tiap2 tahun..klu x buat mmg mama akn merajuk okeh..huhu.cam dak kecik jer kann.nak wat cmner ank pompuan last la katekan.w/pun ade adik lelaki yg manja x hengat tu tp mama still leh manje2 ngan my mom.huhu..Lemang biasenyer order ngan jiran jer..tahun ni baru la merase nak wat sendiri..tu yg excited sgt nak blik tur..hehe



Menu wajib di hari lebaran


1 comments:

アヌム ちゃん said...

nyum2 lemamg..tahun ni xdpt mkn lemang la gayanya..isk2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink