Friday, 5 August 2011

kat mane nak cari minyak ni

Selamat ptg semua......
Mama nak tnya kawan2 la kat mne ek mama nak beli minyak rambut zam zam? Pengasuh mama la bgtau suh beli minyak zam zam ni tuk lebatkan rambut rayyan.hihi. rambut rayyan ni halus.mmg ckit sgt rambut die...


Inilah rupe minyak zam zam..


Haa tgk tu halus je kan...hihi


4 comments:

~ yus ~ said...

Akak dari dulu memang guna minyak rambut ni. Ada dua jenis, satu jenis minyak macam dalam gambar tu, satu macam jel sikit, tapi still brand zam zam juga..

Rasanya banyak je jumpa di mana2 supermarket, kedai runcit biasa pun ada.

Kalau kat area akak ni, kedai mamak kat pekan tu pun ada jual...huhu

mimie.. said...

kat kedai india mesti ada k.ros..cer cari kat brickfield kee..heeee jauh la plakk kan..haha

Cik Mai said...

dulu cik mai pakai myk rambut dari langkawi..lupa la nama dia...rambut zameer pon dulu halus je...cik mai bwk dia g potong rambut kt kedai pastu rambut dia jadi lebat dan tebal..dlm tempoh umo dia 1thn 8bln nie..da 4 kali potong rambut..huhu..cuba la berkesan..

zahidah terengganu said...

KAT MYDIN PON ADE:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink