Tuesday, 6 December 2011

@batuk

hai semuaa...baru ade mood nak update blog even dari pagi tadi dok bkak blog, bw blog kawan2 mencari info2 yang menarik & da bomb :)......sebenarnya hari ni mama kurang sihat. batuk & selsema dah menyinggah kat mama. sebelum ni anak mama batuk, elok dia baik, mama lak yang kena. huhu..rase macam nak balik umah jer. selubung dalam selimut...jgn papa balik umah dahla. kang terperanjat beruk tengok ade hantu selubung lak...haha..bOss, mama nak half day leh tak rini???? kepala dah poning2 lalat ni. nak wat keje pon tak selera okeh....huh, alasan bukan men ehh. :p

p/s : memandangkan keadaan mama yang tak berape best ni, keputusan ga mama umum lewat ckit lehh takk????......................bole la yerrrrrrrr. cian kat mama..huhu

1 comments:

::misz maney:: said...

sekarang ni musim hujan..tu yang ramai demam tu..take care ye ros..gi ajak iman g klinik :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink