Friday, 9 December 2011

::berita gembira::

walaupun dalam keadaan mama yg x berapa sihat ni, mama bru dpt berite yg menggumbirakan :).......terus macam nak melompat2 okeh!!.....

mama baru dpt sms dari papa

papa : ma, mlm ni papa x niaga tau. papa nk bwk mama n adik shopping.

mama : owh ok ( dlm hati, yes!! mcm nk melompat2 pon ade^_^ )
........................................................................

sebenarnya mama lom dpt hadiah anniversary kami..disebabkan papa dah janji nak bagi haruslah mama pegang janji2 ituuu....mama agak mlm ni mesti papa nak belikan :)

lagi satu perkara yg buat mama hepi papa nak belikan tv baru gantikan tv yg terbako ritu.. :)

untuk rayyan papa nak belikan mainan :)

and the last ialah papa nak belanja kami pergi bercuti!!!! yeay!!!
( tak tau nak pegi mane ni, dah ujung2 tahun ni ade lg ke bilik )

p/s : murah rezeki papa bulan ni....thanks Ya Allah :)

mood hepi macam matahari tu...:)




12 comments:

::misz maney:: said...

wah bestnye g shopping..
Alhamdulillah..murah rezeki :))

nurr f@!sha f@t!h@h said...

sama la kita...mlm nie nak g shoping...huhuhuhu
tapi aku kena tunggu krismas baru guna hubby punya duit...

nurr f@!sha f@t!h@h said...

tumpang gumbira untuk my sahabat...
ada rezeki lebih....blanja aku burger daging special 1...huhuhuhu

dwaty said...

seronoknya....

QASEHNYA RANIA said...

suka ler tug ..senyum sampai ke telinga kan...sy tahu =)

Masduranisaqaseh said...

bila masa ko melompat.... x nampak pun.... terus je sihat kan.... anyway selamat bershopping....

MamaRayyan said...

maney: alhmdulilah rezeki :)

MamaRayyan said...

faisha : sama2 la kite bershoping yer. blh, dtgla kedai. tp mlm ni ttup yerr..huhu

MamaRayyan said...

dwaty : syokkan :)

MamaRayyan said...

qasehnya rania : hehe tau x perr..sukela klu husbnd nak belannjer kan :)

MamaRayyan said...

kak maz:hehe nak tgk sy melompat ker...huhuhu

shahdiana said...

banyak nya good news...jeles kita..uhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink