Thursday, 22 December 2011

:: PENGUMUMAN :: PEMENANG GIVEAWAY 2ND ANNIVERSARY BY MAMARAYYAN ::



Assalamualaikum wahai rakan2 bloggers :).......rase macam dah lama x update blog kan. dah bersawang sana sini....huhu...sebenarnya kesihatan mama tak berape ok. batuk dah hampir sebulan tak baik2 lagi. semalam mama g klinik terus kena amek gas sbb mama batuk sampai tak boleh bernafas....terukkan :(...sbb tu nak update blog cam x der mood jerr.....okeylah mama nak buat pengumuman ni ( korang pon dah tau kan ^_^ )........sori sesangat k lambat announce pasal GA mama ni........

Jom kite tengok saper yang bertuah ituuuuu
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~

DENGAN GIGIHNYA MAMA GUNTING SETIAP PENYERTAAN NIH MENJADI KEPINGAN2 KECIL...HUHU

~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~

RAYYAN MENJALANKAN TANGGUNGJAWABNYA UNTUK MENCABUT NO. BERTUAH ^_^
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
NO. BERTUAH YG KE-1

 
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~


~
~
~
~
~
~
~
~

NO. BERTUAH YG KE -2



~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~




~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
~
 NO BERTUAH YG KE -3



ALHAMDULILLAH SELESAI GA MAMA NI....THANKS A LOT KORANG SUDI JOIN GA MAMA. KPD ANAK MAMA THANKS SAYANG SBB TLG CABUT NO BERTUAH.....^_^


KEPADA YG BERTUAH TU SILA EMEL NAMA , ALAMAT & NO HP ANDA UNTUK PENGEPOSAN HADIAH ^_^

5 comments:

::misz maney:: said...

wah bestnye dapat hadiah :))

Ros sory tau pasal hari tu..hp letak dekat mane ntah sb busy dgn 5s smpi lupa hp..bile teringat hp tgk ade miscall..tp da lambat sangat..huhu..

next time kite jmpe eh..nt kite g mamam burger iman okeh..teringin nak makan :))

MamaRayyan said...

ok x der hal.....lgpon aku kol pon sbb nk bgtau kite jumpe lenkali jer..ko pon tgh bz kan masa tu...dtgla weh.da lama x jumpe korng :)...nti aku suh iman blnjer burger hihihi

nurr f@!sha f@t!h@h said...

as salam, tahniah pada pemenang...
for mamarayyan...moga cepat sembuh yer daling...keh3

Tihara said...

tahniah kepada mereka..mereka sedar tak mereka dah menag btw..semuga awk sihat selalu :)

shahdiana said...

tahniah kepada yang menang..yang tidak boleh cuba lain kali

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink