Thursday, 22 December 2011

:: ronda-ronda naik motor ::

biasanya klu jln2 kat dataran ni, rayyan tgk jer budak2 lain main ngan permainan diorng...ade yg bwk kete, motor, basikal, main badminton, main kete control..sampai mama ajk balik pon mata die still melekat kat budak2 tur.....cian lak mama tengok..huhu...skang ni rayyan dah ade motor. bolehla die join budak2 kat situ... ^_^

 klu ade remote senang ckit nak control kan.....kemane2 jer die pegi. kitorng lak yg penat nak kejar. huhu




budak ni follow jer mane rayyan pegi, rayyan x perla nek motor. yg budak tu jenuh berlari ikut die...agaknya budak tu berkenan ngan motor rayyan kot...biasela budak2 kan...rayyan pon mcm tu, nmpk mainan org lain die pun cbuk gak..huhu


 amboi senang hati nampak......dataran tu kan luas, mmg syokla die meronda :)




alamak, jumpe awekla pulak.....benti jap borak2...hahahaaa



okeh da puas main, trus turun........
hari pun da ptg, trus gerak ke gombak umah adik ipar..saje g jalan2 :p



3 comments:

IntaNBerliaN said...

wah.. bestnya rayyan main moto yer.. ;-)

::misz maney:: said...

ala comelnye..

ni yang teringin nak baby cepat2 nih.. :))

MamaRayyan said...

IntaNBerliaN : haah suke die dpt nek motor :)

maney: ape lagi, proses la cpt....hihihiii

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink