Friday, 6 January 2012

alamakkk.......macammane ni???

tajuk macam gempak jer kann :)......sebenarnya mama tgh runsing sangat2 nih. mama nak mintak pendapat kaum ibu kat luar sana laa..mama baru jer amek pil perancang yasmin. sebelum ni tak pernah makan ape2 pil perancang sebab rancang sendirik jerr...huhu...masalah mama sekarang ni my period lom stop la dah 12hr pon..risau mama sebab before this tak pernah alami benda2 nih...korang rase benda ni normal ker or mama kena rujuk doctor?...huhu sangat merunsingkan.....
biler mama google pasal yasmin ni x banyak lak info yg blh bantu...
hope ade la yang sudi bagi pendapat or yang pernah amek pil ni share sesuatu kat cni....
patut ker mama teruskan or stop????.........



4 comments:

mama irfan said...

bagi pendapat mama, tunggu smpi amik set pil yg kedua, klu benda ni masih berlarutan, baik jmpa doc... klu period dh ok, ok la tuh... mungkin dia nak seimbangkan hormon ja mula2 ja.... sbb mama penah tanya doc n bos mama pon da gtau yg pil yasmin ni lah salah satu pil yg wat period kita regular... x kan miss or terlebih hari punya period.... bulan kedua kalu berlarutan pegi la jumpa doc...


just pendapat mama... yg penting amik keputusan yg betul n x salah klu nk g jumpa doc or pakar pon.... lagi senang... kepala pon x runsing dok pikir...

MamaRayyan said...

thanks mamairfan 4 ur info....sgt2 membantu....hehe mcm kite ni dok jauh sebatu jer kann :)....

lega la ckit bler dgr mcm tu.....that mean period tu x der masalah cume sbb mama amek pil yg kemungkinan jadi mcm tu...hopefully mcm tu lah :)

mimie.. said...

hoii..duduk sekangkang kera pon nak buat karangan dalam blog ke??hihihihi...lawak toii ^_^

MamaRayyan said...

hahahaaa.....cbuk ar mimie. kihkihkih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink