Monday, 16 January 2012

cun tak???

lunch hour tadi mama n my fren pegi alamanda bayar bil hp. biasela dah gaji kan, so segala mak nenek bil semua haruslah disettlekan..huhu. dah lama mama nak beli cover hp mama ni tapi manjang tak jadi beli sampai dah terlupa. tetibe tadi leh teringat lak kan..

ha ni lah dia new cover for my bb. mama cari kaler purple tapi x de la..yg ade kaler hitam, putih & pink. pink??? klu pink lembut x pe la jugak...ini pink giler menyerlah woohhh....tak sanggup mak :)
so decide amek kaler putih. haha da macam taik cicak pon ado...hoho


mission : nak cari jugak kaler purple :)


7 comments:

mimie.. said...

ooowhhh...pegi berjimba tak ajak jiran pun ehh...

MamaRayyan said...

bukan pegi berjimba yer makcik...hehe

pegi kejap jer td. settle bil terus balik..:)

Attila razmie said...

i loike purple huhu..;p

MamaRayyan said...

me too....:)

Mama Zharfan said...

salam mama rayyan...i tanya psl baju baby kat my lil garaje kan--masih available.....tapi kan...ada sorang lg email me tanya baju yg sama (is that u) or may be org lain..org tu nak beli baju tu tapi lom bayar lg...tak tau jd ker tak..

Alin's In D House said...

wah 2012 bertukar putih plak! pasnie bole cari purple....

deqla manjew said...

done follow u..cun henpon!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink