Friday, 6 January 2012

header & template baru

taraaaa......cantik tak???.....huhu. akhirnya dapat jugak header yang mama idamkan..amboi cam mengidam lak kan....mama order ngan zaihazra cepat die buat keje..mama bru order semalam hari ni dah siap!!..tq so much la dear.agak agak dah boring besok mama tempah lagi dgn awk k :)..sebelum ni mama ade order dgn blogger lain tapi mungkin die bz smpi skrg senyap sunyi jer....x perlah mama x salahkan dia pon....header mama pon dah siap..mood pun hepiii jerr...huhu. mama mintak zaihazra editkan template sekali. template tu masih dalam proses bikin, ade ckit lagi x siap.......
sempena tahun baru ni blog pun mestilah baru kann...barulah semangat nak berblog....hihihiiii.....

10 comments:

RED STRYDER said...

cantik2.... :P

RED STRYDER said...

cantik2.... :P

~ yus ~ said...

Memang cantik headernya...:)

amiey lee said...

wahh sweettttt

MamaRayyan said...

hehe tg bg pihak owner :)

cik Nemo said...

tq so much!! jgn nyesal pulak menggunakan khidmat kiteee! :)

Nazayiena said...

cantik2 headernya.

mimie.. said...

wahh cantik nyeee....purple gitew ^_^

nurr f@!sha f@t!h@h said...

AS SALAM...tahun baru serba baru...wah2 chanteq2..ungu gitu yer...aku tunggu baby baru, baru nak welcomeback blog baru...huhuhu...nantikan...3bln kan dok saja...hhehehehee
skunk nie ngah cari ilham lagik sambil usha2...lalalalala

MamaRayyan said...

cik nemo : hehe insyallh :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink