Tuesday, 10 January 2012

nak ke tak???

nak ke takk???.........kete ni khas utk mama bawak g keje, hantar rayyan ke umah pengasuh n ke pasor..small but cute kan...klu dpt kaler macam kete kt dlm gmbr ni lagi lah mama sukeee :)
actually papa nak belikan kete utk mama. reason nak beli kete ni ialah kete papa tu besar n panjang. dahla kete lowerd giler.eh betul ke eja perkataan *lowerd* ???...ahh hentam jelah..huhu..mmg sakit hati klu mama bwk kete papa tu..klu lalu bumper kompem tersagat..adoii knp la lelaki ni suke buat keje menyusahkan idup orang???....buat tu buat ni....tak sayang duit ke papa???


pic : google

p/s : klu jadi amek maknanya perbelanjaan semakin bertambahla..meaning klu dulu byr roadtax one car shj now kena byr dua kete lah....pastu mesti kena servis gak kan. hurmmm :(

5 comments:

::misz maney:: said...

wah bestnye iman nak belikan kete.. :))
kalau ade kereta sendiri senang skit rose..hihi..tapi tu la..perbelanjaan bertambah..

~ yus ~ said...

kalau berkemampuan apa salahnya, untuk kemudahan sendiri juga kan...

Princess Solehah said...

wah..comel3x. suka..suka...bolehlah beli hehe. sangat sesuai untuk kita yg kecil2 comel ni hehe

MamaRayyan said...

maney: mmgla..tgkla cmner

yus: tula akn dipk2 kan..huhu

princess solehah: mmg comel kan..hihi

nurr f@!sha f@t!h@h said...

as salam, comey toi...
kalo aku, ok jer tapi tu la kan...perbelanjaan makin bertambah la..pikiaq jgn xpikiaq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink