Friday, 13 January 2012

sori sayang mama terlupa???

apela yang mama lupa tu kan... :)
sebenarnya nak citer pasal anak mama ni, pagi tadi die bangun sendiri tak nangis pun..bagusla anak mama ni.
rayyan ni biasenya klu terjaga mesti cari mama. papa ade kat sebelah pun dia still nangis gak. nampak mama baru la tersengih mcm kerang busukk...hehe. pagi tadi mama tak sedar pun dia bangun sebab tgh bersiap2 nak g keje la kan. tup2 dia da ade kat sebelah sambil tersengih2....mulanya ok la die start main mainan dia tu sementara mama siap. tetibe masa mama ajak die pakai kasut nak keluar umah dia nangis lak. nangis beria lak tu sambil guling2 kat atas lantai..puas mama tanya ape yang tak kena. lagi tambah kuat dia nangis adela....mama lak dah kelam kabut nak g keja ni takut tak sempat nak puch card. mama pun suhla papa layan jap sementara mama nak g start kete.

dok ngan papa lagi kuat dia nangis. terus tak jadi mama nak keluar. hai nape lak anak mama ni. tetibe baru mama teringat yang dia tak mnum susu lagi. sebenarnya susu tu mama mmg dah buat siap2 bler die bangun jer mama trus bg susu sambil tukar diaper dia. camner la leh terlupe ari ini. huhu...

bler dia nampak jer susu tu, erm terus stop nangis......siap sengih2 lagi. sori yer sayang mama terlupa nak bagi sebab ari ni rayyan bangun sendiri, tak nangis lak tu...sebab tu la mama lupe nak kasi...hihihiii


budak majuk.....cubit kang baru tau..hihi :)

4 comments:

UmmiAbi said...

Alahai mama..cian rayyan...Rayyan laporla mama..;)

MamaRayyan said...

hihi....tu la pasal :)

Attila razmie said...

alolo camtu ek upenye muka anak ko nages huhu..:p

Naz said...

tak sengaja...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink