Monday, 14 November 2011

::Alhamdulillah mak mentua selamat kembali ke malaysia::

Alhamdulillah semuanya telah selamat..syukur mak mentua & abg ipar mama telah kembali dgn wajah yg berseri^_^....terubat sudah rindu kami pd mereka berdua..hari sabtu lepas mama ngan adik beradik papa yg lain berkumpul kat umah abg ipar mama kt klang...kitorng plan buat makan2 sementara nak tggu kepulangan diorng..flight dijangka tiba kol 925pm...pas maghrib kitorng trus ke airport..
Okeh jom layan gambr2 yg sempat mama snap...gmbr x clear sbb pki bb jer.huhu


sesak dgn orang ramai..masing2 x sbr nak berjumpa dgn org yg disayangi


sabar menanti


anak buah mama tgh dukung rayyan..


rayyan meragam...dia nak turun jalan sendiri tp mama x kasi..


mak mentua da sampai....masing2 dok serbu nak peluk mak..mama rilek jer.bagi can adik beradik papa dulu.hehe


ni abg ipar mama...dia lah yg teman mak mentua mama kt sana.wife & anak dia kt sebelah tu tgh nangis..tangisan kegembiraan tu.^_^


mak tgh cbuk bersembang.......


bergambar sementara tggu  papa amek kete


hepi la tu mama lepaskan sekejap....x berani nk lepas lama2 sbb org ramai.




psst: bler dgr mak bercerita psl kt makkah, jadi excited nak pergi sana satu hari nanti...insyaallh mudah mudahan jika dizinkan & berkemampuan....amin

2 comments:

mama irfan said...

amin.. moga kita berkesempatan dapat pergi ke tanah suci... amin...

MamaRayyan said...

amin..sama2 la kite berdoa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink