Tuesday, 29 November 2011

::syiokknyer makan durian^_^::

mood mama masih di kampung walaupun dah cuti 3hari...huhu. semalam nak balik kl pon cam malas jerr kan. tak puas makan durian kat umah mentua...^_^



w/pon warna isi durian agak kepucatan ckit tapi mmg terbaeekk dari ladang..:)



papa yang sedaya upaya nak bukak buah durian..susah ckit sebab kulit dia liat ke ape ntah yang menyebabkan susah sangat nak bukaknyerr..huhu
sila abaikan kaki tu yer ( kaki makmentua hihihi )


p/s : anak mama x suke makan durian, try bagi kat dia....dia buat muke pelik. hehe..1st time bagi dia rase, kelakor lak nengoknyer.. :)

1 comments:

::misz maney:: said...

bestnye..rindu nak makan durian..da lame tak makan..tiap kali ajak pen mesti die tak nak..huhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink