Thursday, 24 November 2011

::gelagat rayyan::

skang ni mama perasan rayyan suke tiru aksi orang...that mean org yg pling dekat dgn dia la. yg paling ketara bila mama ckp "rayyan....no! nti mama puk bru tau" ( puk - pukul *tp bkn pukul btul ye* )...x der maknanya die nak tkut, die ajuk mama balik ade laa...huhu. pastu time solat rayyan akn dok sebelah mama pastu tiru jer ape yg mama buat...so sweet la sygg.


kononnya nak ruku' la...die nampak jer kotak vacumm tu trus sembam muke kt ctu.huhu..
masa ni mama da selesai solat, abis die punggah sejadah...



bler tgk mama pki telekung, die pun cbukla nak pkai jugak..kebetulan ade telekung yg elok berlipat kt ats kotak vacumm tu, haa ape lg...die pun dgn susah pyhnyer nk pki telekung tu...selesai solat, mama pun pakaikn la kejap...hehee...suke die. tp telekung utk org pompuan jer syggg...ank mama kena pakai kain pelikat k.. :))



sayanggg anak mama... :))

5 comments:

Anah said...

comelnya rayyan pakai telekung, tp sayangnya rayyan boboy..hehehe

MamaRayyan said...

Anah: tq auntie....hehe..

mimie.. said...

alolol0..tomeinyaaa rayyan..macam gegirl laaa...hihihi

mama irfan said...

ala... comeynya dia pakai telekung...huhu

MamaRayyan said...

mimie: tq auntie..mcm je yer tp bkn tau..ni lelaki sejati nih..hahahaa

mamairfan: tq auntie:))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink