Wednesday, 2 November 2011

Contest Anakku Berfotogenik

mama nak join contest yg di tag oleh eITA...jom ramai2 join.klik banner dibawah



Apa yang perlu dibuat?

hantarlah gambar anak atau anak sedara korang tu yang sedang bergambar

senang sajakan

so, setiap contest ada syaratnya..iyea tak?

syaratnya mudah saja.

1) kenalah follow blog ini.... InsyaALLAH, blog korang akan difollow balik.

2) Copy dan Paste tagline (gambar anak dara dan teruna) kat atas tu dan letaklah kat entry contest korang. jangan lupa linkkan sekali erkh.

3) Bagitahulah nama anak dan nama ibu/ayah yer.. umur anak juga

4) korang mestilah tag kawan-kawan korang...lagi ramai lagilah meriah...sekurang-kurangnya dua orang.

dah setel?

hantarlah komen kat entry contest ini

T/Tutup : 11/11/11 (cantik nombornya)
hadiah???
MISTERI
Pemilihan Pemenang??
MR RANDOM



Okeh...mama pertaruhkan gambar ni.


Nama Anak: Muhammad Aqil Rayyan bin Sulaiman
Nama Ibu: Rosmawati bt Mohamadon
Umur Anak: 1 tahun 2 bulan


Mama nak tag: mama irfan dan ummifatihah





1 comments:

MamaEma said...

terima kasih sudi join contest ema

Good Luck yer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink